Impressie Volkswagen ID3 Plus 1ST

Het lange wachten wordt beloond: de ID3 is geen saaie elektrische ‘stofzuiger’, deze E-auto veroorzaakt andere gevoelens op het gebied van rijplezier. Zouden de kever en de Golf een waardige opvolger hebben gevonden? In ieder geval staat hij symbool voor de wereldwijde doorbraak van de elektrische auto.

Al 70 verkocht!
Verkoopadviseur Niels Zwemer van Auto Poppe regelde de ID3 Plus voor mij.
Op de grote showroomruit staat een wervende tekst: ‘Hij is er, de ID3!’ Het terrein staat vol met ID3’s, dus vroeg ik aan Sales Manager Charles de Vries: moet er niet staan: “Ze zijn er….?” Waarop hij antwoordde: “Eigenlijk wel, we kunnen heel Zeeland van ID3’s voorzien, zoveel hebben we er aangeschaft…!” Het tekent hoe belangrijk de nieuwe elektrische VW is en wat men allemaal van hem verwacht.
Vlak voor het ter perse gaan sprak ik met directeur Jan Jaap Hietkamp en hij vertelde me dat er al ruim 70 ID3’s verkocht zijn…!

Hoewel Gianni de testauto professioneel gefotografeerd en gefilmd heeft, heb ik juniorverkoper en stagiair Marnix Loontjens even op de foto gezet bij de opvallende aqua ID3 voor de showroom van Auto Poppe. Ik stel hem aan het eind van de test aan u voor.

Lees en kijk verder

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid