Highland Games by the Sea

Op 18 augustus 2019 vind de derde editie van Highland Games by the Sea plaats en Auto Poppe is dit jaar hoofdsponsor van dit sportieve en gezellige krachtsport event in Baarland.

Tien games en twaalf clans die strijden om de titel op deze dag. Kom gezellig langs om de clans aan te moedigen en geniet van een hapje en drankje, shop bij de exposanten en dans 's avonds mee op de livemuziek! Natuurlijk hebben wij deze dag een leuke winactie bedacht. Zo maakt u namelijk kans om de Volkswagen UP! te winnen. Kom dus zeker langs op 18 augustus 2019 in Baarland!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Win een UP!
Sinds 1961 is Auto Poppe de dealer van de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de overname van de merken SEAT en ŠKODA hebben wij onze positie weten te versterken en dat vieren we graag met een actie!
Tijdens Highland Games by the Sea op 18 augustus in Baarland verloten wij dan ook een nieuwe auto, namelijk de Volkswagen UP!. De voorwaarden van deze actie vindt u hieronder en tijdens de verloting. Met in totaal 7 vestigingen in Zeeland, inclusief de merk-erkende schadebedrijven, is en blijven wij de mobiliteitspartner met de Zeeuwse kenmerken en de perfecte kennis van de lokale markt.
Als het gaat om nieuwe auto's, occasions, zakelijk, leasen, private lease, verzekeren, shortlease, autoverhuur, schadeherstel en meer, wij leveren alles met de juiste aandacht en de jarenlange ervaring.

De Mercedes-Benz Actros 5 is bij Automotions MB gearriveerd

10-10-2019 “Het vlaggenschip van het merk verheven tot maatstaf”

Nieuwkomers tijdens het introductieweekend bij Tramper

01-10-2019 Het was druk bij Tramper Goes afgelopen weekend. Terecht, want er was veel...

Backstage bij Zwartepoorte + nieuwe modellen

29-09-2019 Zoals elk jaar werden op zaterdag 28 september de deuren bij Zwartepoorte...

De Grossglockner Hochalpenstrasse in Oostenrijk

27-09-2019 “Sensationeel!”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid