Auto Poppe neemt Auto Melse Goes over

Per 3 juli heeft Auto Poppe BV, Zeeuwse autodealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, Auto Melse Goes over.
Hiermee komt het dealerschap voor SEAT en ŠKODA in handen van Auto Poppe.

Binnen de automobielindustrie is sinds enige tijd sprake van een tendens tot schaalvergroting. Deze overname is hier het directe gevolg van en hiermee komt het dealerschap voor SEAT en ŠKODA in handen van Auto Poppe.

Na de overname telt Auto Poppe zeven vestigingen: vier in Goes, één in Vlissingen, één in Terneuzen en één in Oostburg. Behalve dat er een vestiging bijkomt, verandert er weinig in de activiteiten structuur van Auto Poppe. Vanaf 3 juli kunt u voor alle vijf de merken op al onze vestigingen terecht. Per 8 juli is Auto Poppe Vlissingen namelijk ook een erkende SEAT en ŠKODA servicedealer.

Ook goed om te weten: onze schadeherstelbedrijven in Goes en Vlissingen (ASP) zijn door de fabrieken van al onze merken erkend. Ook hier is uw auto in goede handen!

Vestiging Goes SEAT en ŠKODA
U zult als klant weinig gaan merken van de overname: de werkplaats, het magazijn en de showroom aan de Amundsenweg 35 in Goes blijven ongewijzigd. Deze vestiging blijft voor u dus het vertrouwde adres voor verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bovendien blijven de voor u vertrouwde gezichten werkzaam op deze vestiging.

Er zijn twee zaken waar wij u graag op willen attenderen aangezien dit voor u enige hinder kan veroorzaken. Door de overname gaat Auto Melse Goes per 3 juli over naar een nieuw automatiseringssysteem. Het nieuwe systeem biedt meer én betere functionaliteiten waardoor wij voortaan nog efficiënter kunnen werken, met als doel u nog beter van dienst te zijn. Daardoor zal er in de eerste week van juli met een noodbezetting gewerkt worden in de werkplaats.
Wij streven ernaar de overgang naar het nieuwe systeem zo vlekkeloos mogelijk voor u te laten verlopen. Het kan echter voorkomen dat bepaalde procedures net even anders verlopen of iets langer duren.
Wij willen benadrukken dat dit een tijdelijke situatie betreft.

Vestiging Vlissingen
In de nieuwe situatie blijft Auto Melse Vlissingen een erkend servicedealer voor SEAT en ŠKODA. Daarnaast is Auto Poppe Vlissingen per 8 juli ook een erkende SEAT en ŠKODA servicedealer.

Vestiging Terneuzen
De situatie voor de vestiging Auto Poppe Terneuzen blijft ongewijzigd. Met andere woorden, de vestiging Terneuzen blijft een erkend servicepunt voor onder andere de merken SEAT en ŠKODA, en verkooppunt voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

AutoZeelandtest van de Kia XCeed DynamicPlusLine 1.4 T-GDI Automaat

14-01-2020 “Dynamische crossover”

AutoZeelandtest van de Opel Corsa 1.2 Turbo

06-01-2020 “French Opel”

Citroën Rosalie uit 1933 siert de showroom van Autobedrijf Van Beek

30-12-2019 Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Citroën staat er in de...

AutoZeelandtest van de Mini Cabrio en Clubman

27-12-2019 “60 jaar succes!”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid