Caravantrekker met elektrisch vermogen

De Mitsubishi Outlander PHEV is veel meer dan elektrisch rijden.Perfect uitzicht rondom
De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte

Comfortabel, soepel en snel
Wanneer je 100% elektrisch rijdt, biedt hij een felle, soepele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,5 seconden. Genoeg om je met je rug in je stoel te drukken en een big smile op je gezicht te toveren.

Ongekend rijplezier
De Outlander PHEV is voorzien van een Twin Motor 4WD-systeem, gekoppeld aan S-AWC (Super All Wheel Control)-technologie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor onze rallyauto’s, verdeelt S-AWC automatisch de aandrijfkracht en tractie naar elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een 4WD-systeem dat een betere wegligging en prestaties biedt, zowel op asfalt als op onverharde wegen.

Beter dan een gewone SUV
De Outlander PHEV is uitgerust met een geavanceerde elektromotor op de voor- en achteras. Hiermee behaalt de PHEV een topsnelheid van 135 km/u bij volledig elektrisch rijden (EV Mode). Dit resulteert in een zeer soepel rijgedrag door het ontbreken van een ‘overschakelmoment’ en de auto is vrijwel geruisloos.

Parkeer je SUV met speels gemak
De beelden van camera’s gemonteerd aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken van de auto vormen een samengestelde helicopterview. Ook kunnen ze in diverse combinaties worden getoond om je te waarschuwen voor wat zich in de dode hoeken bevindt en helpen je zo veiliger inparkeren.

Zodra je voorliggers remmen, rem jij automatisch
Sensoren zorgen ervoor dat de afstand tot je voorligger gehandhaafd blijft. Dus als de auto voor je plotseling remt, vermindert de Outlander PHEV automatisch vaart. Bedenk wel dat je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor veilig rijden.

Geen gedoe meer met de handrem
De elektrisch bedienbare handrem (Electronic Parking Brake/EPB) vervangt de traditionele handbediende versie. Trek de schakelaar op om de handrem te activeren en druk deze in om hem weer vrij te geven. Het maakt de bediening in start-stopsituaties een stuk eenvoudiger.

Helder zicht in een oogwenk
De voorruit wordt snel ontwasemd of ontdooid dankzij verwarmbare draden. Hierdoor heb je sneller helder zicht dan bij gebruik van de verwarming en ventilatie.

Oldtimer in Obwalden (O-iO)

20-06-2019 Voor het 20e jaar organiseerde Ruedi Müller, zijn partner Ruth Iseli...

½ Mile op de Walsbay Racing Grouds

17-06-2019 De combinatie van (st)rijdende en bijzondere oldtimers , alsmede de...

AutoZeelandtest van de BMW X5 xDrive40i

12-06-2019 “Big is beautiful”

VIDEO - De nieuwe Volvo S60

04-06-2019 Geavanceerd, duurzaam en een prachtig ontwerp. Dit is de evolutie van de...

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid