Overname Volvo Automotions Goes door Cappendijk Auto’s

Wellicht heeft u het via de media al vernomen; Cappendijk Auto’s heeft met ingang van 28 januari 2019 het Volvo-dealerschap van Automotions in Goes overgenomen.

Fantastisch nieuws, waar wij u, als trouwe relatie van Cappendijk Auto’s, graag persoonlijk een toelichting op willen geven. 

Cappendijk Auto’s is al sinds 1982 de officiële Volvo-dealer in Terneuzen. Daar zijn we ook heel trots op! De afgelopen jaren heeft dit Zweedse merk haar complete productaanbod vernieuwd, waarmee is bewezen dat Volvo klaar is voor de toekomst. Zo is nieuwe Volvo V60 Cross Country deze week in onze showroom gearriveerd en in de loop van dit jaar verwachten we ook de nieuwe Volvo S60 te verwelkomen. Met de overname van Automotions Volvo in Goes zetten we als familiebedrijf een volgende stap en onderstrepen daarmee het vertrouwen in ons bedrijf en in het merk Volvo. 

Voor u als klant van Cappendijk Auto’s Terneuzen verandert er niets. We blijven u daar met veel enthousiasme ontvangen voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of een nieuwe of gebruikte Volvo, op de persoonlijke manier zoals u dat van ons gewend bent en met de voor u vertrouwde gezichten. 

Vanzelfsprekend bent u ook meer dan welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe vestiging in Goes aan de Pearyweg 17. 

We vonden het belangrijk u persoonlijk te informeren. Heeft u echter nog vragen? 
We staan u graag te woord. Dat kan via telefoonnummer 0115-697455.

Tot zien in Terneuzen of in Goes.

Marcel Cappendijk en team

Moret - Mitsubishi Eclipse Cross

14-02-2019 Ons nieuwe merk Mitsubishi vertegenwoordigen wij inmiddels nu 1 jaar. En...

VIDEO - AutoZeelandtest van de Mazda CX-5 SKYACTIV 194 4WD 6AT Signature

10-02-2019 “Bijzondere kanjer!”

VIDEO - Stap in en ga het avontuur aan, dit is de nieuwe Suzuki Jimny

05-02-2019 De nieuwe Suzuki Jimny Stoer in de stad, onverslaanbaar in het terrein.

AutoZeelandtest van de Hyundai Kona Electric

04-02-2019 “Groene golf”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid