Keuringsstation van Weele Krabbendijke

Vanaf 1 januari 2019 is het Keuringsstation Van Weele aan de Oude Rijksweg 17a operationeel.

Tekst Rob Strating
Fotografie Gianni Agosti

Het mooie, strakke gebouw aan de Oude Rijksweg 17a in Krabbendijke valt onmiddellijk op. Het staat immers op een prachtige zichtlocatie. Daar ontstaat het nieuwe keuringsstation van Autobedrijf Van Weele dat vanaf begin januari in gebruik wordt genomen. Als voorproefje rijd ik de Astra van mijn echtgenote als eerste auto op de brug om de winterbanden te laten monteren. De zomerbanden worden opgeslagen in het bandenhotel op de verdieping. Het ziet er allemaal nieuw en professioneel uit!

Sebas van Weele: “Dankzij dit keuringsstation krijgen we wat meer ruimte in de werkplaats aan de Westweg, waar we het onderhoud van de auto’s van onze klanten verrichten.
Het onafhankelijke keuringsstation is een welkome uitbreiding van onze werkzaamheden waar we dankzij de nieuwe brug die geschikt voor voertuigen tot 5000 kilogram ook bedrijfswagens en campers kunnen keuren. Tevens hebben we voor het gebouw plaats om een deel van onze occasions te showen!”

De tweelingbroers Sebas en Matthieu van Weele hebben in de loop van de jaren een zaak opgebouwd die zich kenmerkt door vakmanschap en klantvriendelijkheid.

½ Mile op de Walsbay Racing Grouds

17-06-2019 De combinatie van (st)rijdende en bijzondere oldtimers , alsmede de...

AutoZeelandtest van de BMW X5 xDrive40i

12-06-2019 “Big is beautiful”

VIDEO - De nieuwe Volvo S60

04-06-2019 Geavanceerd, duurzaam en een prachtig ontwerp. Dit is de evolutie van de...

AutoZeelandtest van de Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT-Line

20-05-2019 “Goede jacht!”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid