Zeeland Bedrijfswagens in een nieuw gezicht in de regio

“Auto’s die weten wat werken is!”

Marco Scheele en Wiljan Commee zijn de twee gedreven zakenlieden van dit jonge en dynamische bedrijf dat een vliegende start maakte. 

In de voormalige showroom van Autobedrijf Van Hoek aan de Poort 22 in Rilland is sinds kort Zeeland Bedrijfswagens gevestigd.

De beide mannen speelden al anderhalf jaar geleden met de gedachte om jong gebruikte bedrijfswagens te gaan verkopen, naar nu blijkt, een gat in de Zeeuwse markt!
Marco Scheele verkocht zijn bedrijf Zeeland Aanhangwagens, Zeeland Boten en Zeeland Groentechniek in Middelburg en Wiljan Commee deed als verkoopadviseur bij Deba in Kapelle ervaring op.

Marco Scheele: “We zitten hier infrastructureel perfect: aan de A58, naast ‘de Meeuw’, het drukste tankstation van Zuid-West Nederland en vlak aan de Brabantse grens. Meteen nadat we zijn gestart, begon de verkoop te lopen. We maken gebruik van de werkplaats van Vakgarage Van Hoek, zodat we de verkoop en de aftersales onder één dak hebben.Bovendien beschikken we over een groot parkeerterrein.
We zijn een jong RDW-erkend bedrijf dat is gespecialiseerd in de in-en verkoop van lichte bedrijfswagens tot 3500 kg.”
Wiljan Commee vult aan: “In Zeeland worden jaarlijks zo’n 1100 nieuwe bedrijfswagens verkocht, de markt van de gebruikte auto’s is echter het 3-voudige, daar spelen we dankbaar op in!”

Koelwagens
Marco laat me een mooie Opel Movano van 2013 zien die is voorzien van een koeling. Er staat slechts 90.000 km op de teller. “Meestal kom je in de handel koelwagens tegen die 3 a 4 ton hebben gedraaid, maar dit is een uniek exemplaar”, vertelt Marco enthousiast. “We hebben ruime kennis in de levering van koelbakken en de opbouw van laadbakken. Volgend jaar gaan we bovendien koelwagens verhuren.”

Lease
Marco Scheele: “Een bus kopen kan een enorme investering zijn en een flinke aanslag op het werkkapitaal en de liquiditeit van een bedrijf vormen. De oplossing is simpel: bij ons kan men een bedrijfswagen leasen en financieren. Ook voor starters bieden we goede oplossingen. De klant bepaalt zelf het maandtermijn door een passende aanbetaling, slottermijn of looptijd te selecteren. Bij ons mag men boetevrij in- en aflossen!”

Social media
Op Facebook kom ik regelmatig berichten van Zeeland Bedrijfswagens tegen.
Marco: “Een prima medium waardoor we heel snel bekendheid kregen in Zuidwest Nederland. We gaan ons in de komende tijd nog meer daarin verdiepen. Bovendien gaan we na de zomer de boer op, ook in Noord-Brabant, want we hebben écht een gat in deze markt gevonden!”

Zeeland Bedrijfswagens

De Poort 22
4411PA Rilland
Tel: 0113-405610
E.mail: info@zeelandbedrijfswagens.nl
Website: https://www.zeelandbedrijfswagens.nl/ 

Openingstijden

Showroom:
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30
Zaterdag 08:30 – 12:30

Werkplaats:
Vakgarage Van Hoek is geopend
Maandag t/m vrijdag  08.00-12.00 / 13.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur

½ Mile op de Walsbay Racing Grouds

17-06-2019 De combinatie van (st)rijdende en bijzondere oldtimers , alsmede de...

AutoZeelandtest van de BMW X5 xDrive40i

12-06-2019 “Big is beautiful”

VIDEO - De nieuwe Volvo S60

04-06-2019 Geavanceerd, duurzaam en een prachtig ontwerp. Dit is de evolutie van de...

AutoZeelandtest van de Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT-Line

20-05-2019 “Goede jacht!”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid