Smarts en Opels voor uitzendbureau Actionworks

Automotions Mercedes-Benz en Automotions Opel hebben onlangs 16 auto’s afgeleverd aan uitzendbureau Actionworks in Vlissingen. Het gaat om 8 Smarts forfour en 8 Opels Karl.

Door Rob Strating

“So do we”

Bij Automotions Mercedes-Benz is Jim Konijnendijk al bijna een jaar verantwoordelijk voor de fleetsales personenwagens en bij Automotions Opel is Dick Commee al jaren verkoopadviseur. De Smart forfour is een vierdeurs met een driecilinder motor en de aandrijving achterin. Mede daardoor is er veel plaats binnenin en heeft hij een ultrakorte draaicirkel. De Opel Karl is een compacte auto met eveneens vier portieren en een 1.0 liter driecilinder die de voorwielen aandrijft.
De auto’s worden geleast bij ZuidWest Lease.

Actionworks
Ik interviewde de directeur, Wim van Groningen: “Ik heb het uitzendbureau twee jaar geleden overgenomen. We werken voornamelijk in de Zeeuwse food – en packagingsector in de breedste zin van het woord, van uien bakken, via fruit sorteren naar kassenwerk.
We hebben zo’n 300 mensen in dienst, vrijwel uitsluitend afkomstig uit het buitenland, waarvan het merendeel uit Oost-Europa.
Actie werkt, wij ook. Dit is synoniem voor de positie van Actionworks in de markt. We werken elke dag met een flinke hoeveelheid positiviteit en doorzettingsvermogen aan een optimale match tussen vraag en aanbod. Wij kunnen voldoen aan de behoefte aan personeel met goed gemutste uitzendkrachten met een goede werkmentaliteit.
Onze klanten kunnen dat beamen: het werkt om met Actionworks te werken.
We zijn voorts voorzien van allerlei keurmerken, zoals NEN 4400-1 en NBBU, daardoor zijn we een erkend uitzendbureau.”

Wagenpark
Wim van Groningen gaat enthousiast verder: “We hebben een uitgebreid wagenpark dat uit busjes en personenwagens bestaat. We hebben voor de Smart forfour gekozen, omdat de prijs/kwaliteit bijzonder goed is en er vijf personen in vervoerd kunnen worden. De 1.0 liter driecilinder is voorts erg zuinig.
Opel is een betrouwbaar merk en ook in de Karl kunnen vijf personen plaats nemen. Met de Smarts en de Opels gaan de uitzendkrachten naar hun werk en we verwachten dat ze tussen de 20.000 en de 30.000 kilometer per jaar gaan afleggen.
De spannende kleuren zijn overigens door Hopmans reclame uit Goes aangebracht.”

Op de foto’s overhandigt Jim Konijnendijk de sleutel van de Smarts forfour en Dick Commee die van de Opels Karl.

VIDEO - AutoZeeland te gast bij rallycrosser Peter van de Wege

14-10-2018 Zondag 07-10-2018 was AutoZeeland te gast bij rallycrosser Peter van de...

VIDEO - Zoute Grand Prix 2018

10-10-2018 Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute,...

Zeeland Bedrijfswagens in een nieuw gezicht in de regio

03-10-2018 Op zoek naar een gebruikte of nieuwe bedrijfsauto? Bij Zeeland...

De Montreux Grand Prix 2018

26-09-2018 “Geslaagde mix van oud en nieuw”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid