Oldtimer festival Axel 2018

De 32 editie van het Oldtimer Festival Axel is weer voorbij en we kunnen weer terug kijken op een mooi festival.Mooi in vele opzichten want er waren allereerst veel mooie auto’s te bewonderen, er stonden kramen met mooie producten in de straten en er waren veel mooie dingen te koop in de winkels.

Misschien was het weer wat minder mooi, we zijn immers al jaren verwend met een heerlijk zonnetje, maar toch bleef het droog en was dat misschien wel de ultieme reden om 10 mei naar Axel te komen. 

Vorig jaar waren we voor het eerst te gast in het centrum van Axel waardoor we moesten wennen aan de nieuwe situatie. We hebben er van geleerd en waar nodig verbeteringen doorgevoerd. Maar we realiseren ons ook dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Vanaf deze plaats kan ik alleen maar zeggen dat we open staan voor verbeteringen maar ook voor ideeën. Laat het ons gerust weten zodat we er wellicht iets mee kunnen doen. 

Als bestuur gaan we voor vernieuwing om het festival levendig te houden, vandaar dat we dit jaar als thema JEUGD hadden. We hebben er éénmalig voor gekozen om een aantal sportcars toe te laten. Ook hadden we naast onze bestaande jury éénmalig een jeugdjury in het leven geroepen. Drie jongens in leeftijd variërend van 12 -16 jaar mochten kiezen welke oldtimer zij de mooiste vonden. Na veel beraad kwamen de mannen uit bij een Mercedes 300SL, wat inderdaad een beauty was. We hopen zo ook in de toekomst nog steeds verzekerd te zijn van enthousiaste deelnemers en bezoekers uiteraard. 

Ik hoop dat u allen genoten heeft van deze editie en zien u graag terug op 30 mei 2019! 

Moret - Mitsubishi Eclipse Cross

14-02-2019 Ons nieuwe merk Mitsubishi vertegenwoordigen wij inmiddels nu 1 jaar. En...

VIDEO - AutoZeelandtest van de Mazda CX-5 SKYACTIV 194 4WD 6AT Signature

10-02-2019 “Bijzondere kanjer!”

VIDEO - Stap in en ga het avontuur aan, dit is de nieuwe Suzuki Jimny

05-02-2019 De nieuwe Suzuki Jimny Stoer in de stad, onverslaanbaar in het terrein.

AutoZeelandtest van de Hyundai Kona Electric

04-02-2019 “Groene golf”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid