AutoZeeland wijd en zijd bekend

Gianni Agosti uit Axel legde rond het jaar 2000 de basis voor de autowebsite AutoZeeland.

De voorbije jaren is AutoZeeland uitgegroeid tot een begrip in de provincie. Het overgrote deel van de Zeeuwse autobedrijven plaatst haar occasions op de website van de Axelaar.
Het succes van AutoZeeland kan volgens Gianni mede worden verklaard door de publieksvriendelijke bouw van de website. Op allerlei manieren, per plaats, bedrijf, merk, model, brandstof, bouwjaar en prijs, kun je zoeken.
Onder het kopje ‘Nieuws’ meldt Gianni leuke autonieuwtjes uit het Zeeuwse en daarbuiten. Wil een garagebedrijf een bepaalde occasion extra promoten kan dat eventueel met een kort videofilmpje.
AutoZeeland is tevens actief op Instagram, YouTube en Facebook.

Gianni Agosti maakt sinds zes jaar deel uit van het OTA-bestuur. Als ervaren webmaster is hij verantwoordelijk voor de website en ook zorgt Gianni ervoor dat de Facebookpagina regelmatig wordt gevuld met nieuwe berichten.
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Er zit vernieuwing in het programma van het Oldtimerfestival Axel. “Dat is een must wil je als festival attractief blijven voor een breed publiek”, stelt OTA-bestuurslid
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dit spreekwoord in gedachten heeft het OTA-bestuur doen besluiten deze editie extra in te zetten op jonge autoliefhebbers.
Voor de eerste maal wordt er een jeugdjury geformeerd. Gianni Agosti: “Daarvoor vragen we jeugdige autospotters die helemaal weg zijn van snelle bolides.”
Er valt genoeg te kiezen op Hemelvaartsdag, verzekert Gianni. “We hebben contact gezocht met Rik Fermont en Dennis van Elten, de organisatoren van de Borderrun. Zij reageerden enthousiast op ons voorstel.” Hoeveel Borderrun-deelnemers donderdagmiddag kunnen worden verwelkomd op het festivalterrein in het hart van Axel is nog even af te wachten. Gianni gaat uit van tientallen. Voorts worden ook nog anderen met een supercar verwacht.
De bolides van merken die tot de verbeelding spreken arriveren rond de klok van 12.00 uur in Axel. Opgelet: ze blijven niet zo lang. Volgens Gianni zullen de supercars tot 14.00 uur à 14.30 uur te bewonderen zijn.
De leden van de OTA-jeugdjury kiezen één favoriete auto.
De jeugdbeker wordt uitgereikt door burgemeester Jan Lonink, tezamen met de andere prijzen.

Moret - Mitsubishi Eclipse Cross

14-02-2019 Ons nieuwe merk Mitsubishi vertegenwoordigen wij inmiddels nu 1 jaar. En...

VIDEO - AutoZeelandtest van de Mazda CX-5 SKYACTIV 194 4WD 6AT Signature

10-02-2019 “Bijzondere kanjer!”

VIDEO - Stap in en ga het avontuur aan, dit is de nieuwe Suzuki Jimny

05-02-2019 De nieuwe Suzuki Jimny Stoer in de stad, onverslaanbaar in het terrein.

AutoZeelandtest van de Hyundai Kona Electric

04-02-2019 “Groene golf”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid