TechniCo Goes en Ford

Onlangs leverde Autobedrijf Van Putten, de Zeeuwse Forddealer, een nieuwe Ford Transit Custom aan Installatiebedrijf TechniCo in Goes.

Tekst en foto’s:  Rob Strating

Zo lang TechniCo bestaat, zijn de bedrijfswagens al Fords en het blijkt naar alle tevredenheid. Tijd voor een nadere kennismaking met zowel TechniCo als buurman Ford Van Putten. 

Onderdeel van de Delmeco Group
In het grote pand aan de Marquesweg 4 in Goes is de Delmeco Group gehuisvest. Vanaf de A58 gezien kan je niet om het prominente gebouw heen.
De Delmeco Group is in 1996 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met verschillende zelfstandige werkmaatschappijen.
Sinds 1 april 2016 zijn Delmeco Vastgoed, Delmeco Group, Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau, Delmeco Projecten, Delmeco Fishing Technology en Marine Systems en TechniCo installatietechniek verenigd in het grote gebouw aan de Marquesweg.
Stuk voor stuk geoliede teams die snel en doeltreffend kunnen werken en als het nodig is een beroep op elkaar kunnen doen.

TechniCo
Ik sprak met W.J. (Richard) Krijnsen, directeur van TechniCo Installatietechniek: “Wij verlenen diensten met een persoonlijke benadering. We zijn vakkundig en met aandacht voor onze klanten. Zij kunnen bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud/beheer van vrijwel alle technische installaties. Ook voor verduurzaming van bestaande woningen of gebouwen kunnen we hen van dienst zijn.
We zijn werkzaam in de utiliteit, (luxe) woningbouw, zorg, recreatie en (lichte) industrie voor zowel zakelijke als particuliere klanten.”

Specialismen
Richard Krijnsen is een enthousiast verteller: “We zijn met onze 20 technici gespecialiseerd in verwarming, ventilatie en luchtbehandeling, maar ook in GaWaLo, sanitair, elektrotechniek, inbraak,- brand – en camerabeveiliging, inspecties, NEN 3140, Legionella inspectie/ beheer en rioolonderzoek, zonnepanelen, warmtepompen en LED-verlichting.”

Ford bedrijfswagens
Tijdens het interview is Wim van Putten, mededirecteur/eigenaar van de Ford vestigingen in Goes, Vlissingen, Terneuzen, en Hulst aangeschoven. Hij bracht voor Richard Krijnsen een gelimiteerd setje model Transits mee van 1965 tot nu.
Richard Krijnsen: “We rijden met Transit Connect en Transit Custom. Het zijn zuinige, duurzame en stille diesels, allemaal Euro 6 gecertificeerd door middel van de AdBlue toevoeging. Daardoor mogen we met onze bedrijfswagens in alle binnensteden komen. Ze hebben een groot koppel en dat is bijvoorbeeld ook nodig als we met de Transit Custom de rioolkar trekken. Dat is een aanhangwagen met een camera, twee pompsystemen en watertanks om rioolproblemen op te lossen.
We rijden met onze negen Transits zo’n 20.000 tot 25.000 kilometer per jaar, voornamelijk in Zuid-West Nederland.
We zijn dan ook geweldig te spreken over de sales en de aftersales bij Ford Van Putten.

Ford Van Putten
Wim van Putten is twee jaar geleden als Zeeuwse Forddealer in Goes neergestreken, aanvankelijk bij Piet Vogelaar: “TechniCo heeft ons daar geweldig goed geholpen in de overbruggingsfase naar ons nieuwe bedrijf aan de Eberhardtweg. TechniCo heeft voor het nieuwe pand het loodgieterswerk en sanitair verzorgd. Vervolgens hebben we in het kader van energie-neutraal functioneren door Delmeco 300 zonnepanelen laten installeren op het nieuwe bedrijf, daarvoor kregen we subsidies.
We zijn uiteraard erg gelukkig met de keuze voor onze bedrijfswagens door Delmeco en TechniCo.
Brover in Geldrop regelt de bedrijfswageninrichting en zelf monteren we het imperiaal, de vloer en de trekhaak. TrimLine verzorgt de reclame op de Transits en ik complimenteer TechniCo dat de auto’s regelmatig worden gewassen en er altijd keurig uitzien.

AutoZeelandtest van de Mercedes-Benz A250e

11-01-2021 “Sporthybride”

Alvis TC 108 G(raber) 1957 van Peter en Irene Cappon.

07-01-2021 Het tweede en laatste deel van het verhaal over de meesterwerken van...

De meesterwerken van Hermann Graber

05-01-2021 Waarom Graber?

AutoZeelandtest van de Hyundai i20 1.0 T-GDI 48V

28-12-2020 “Verleidelijk en volwassen”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid