Open Huis Actieweken bij Van Mossel in Terneuzen en Hulst

Opening showroom Opel, werkplaatsvoordeel en introductie nieuwe modellen!

TERNEUZEN | HULST -  De maanden juni en juli staan voor de Zeeuwse Van Mossel locaties in Terneuzen en Hulst in het teken van de ‘Open Huis Actieweken’. Het thema ademt veel zomervoordeel op nieuwe en gebruikte Opel en Ford modellen, maar staat bovenal in het teken van kennismaking met de vernieuwde locaties en – de veelal bekende - gezichten van de personeelsleden.

"Ook in deze tijd blijven we vernieuwen", vertelt Anthony de Keijzer (vestigingsdirecteur Van Mossel Terneuzen) enthousiast. "Na de overnames van Van Putten (Ford) en Kerckhaert (Opel) zijn we inmiddels op stoom in Zeeuws-Vlaanderen. Met onze bedrijven kunnen we nu nóg beter inspelen op de wensen van de Zeeuwse consument. Dankzij de synergie van onze automerken, een landelijk opererende leasemaatschappij en professionele schadebedrijven profiteert de klant volop mee van de vele inkoop-, expertise- en schaalvoordelen. Kortom, bezoekers kunnen bij ons terecht voor alles wat met mobiliteit te maken heeft.”

OPENING SHOWROOM TERNEUZEN
De showrooms aan de Handelspoort in Terneuzen vormen het visitekaartje in Zeeuws-Vlaanderen. Met de oplevering van een compleet nieuwe showroom voor het merk Opel is het totale plaatje dan ook  compleet. “We zijn er helemaal klaar voor”, vult verkoopleider Dennis van Schaick aan. Samen met Roderick Baert (eveneens een bekend gezicht in de regio) staat hij voor u klaar in de nieuwe Opel-showroom. “En … vanzelfsprekend staan de nieuwste modellen, waaronder de Opel Mokka en Crossland te fonkelen voor een bezichtiging of proefrit”.

Maar er is meer … zo pakt de Zeeuwse-locatie uit met een arsenaal aan kwalitatieve dealeroccasions. Ruim 150 scherp geprijsde kwaliteitsoccasions met Van Mossel garantie. Dus extra zekerheid! "En wie feest viert trakteert", stelt De Keijzer. “Alle bezoekers worden komend actieweekend getrakteerd op een Zeeuwse lekkernij en wie een vrijblijvende offerte laat opstellen, ontvangt bovendien een Van Mossel thermosfles.”

GRATIS AIRCOCHECK EN BANDENVOORDEEL
Gelijktijdig staan de ‘Open Huis Actieweken’ in het teken van werkplaatsvoordeel. Wat te denken van een gratis zomer- en aircocheck? Een goed werkende airco vraagt om een regelmatige check. Bij Van Mossel  in Terneuzen én Hulst kunt u de airco nu gratis laten controleren. Ook in het nieuwe (zomerse) seizoen profiteert men bij Van Mossel van veel bandenvoordeel op een ruim assortiment zomer- en all-seasonbanden. Nu met veel voordeel: de 4e band gratis of 2e voor de halve prijs. Bij elke zomer- en aircocheck-afspraak ontvangt de klant eveneens een Van Mossel thermosfles (zolang de voorraad strekt).

WELKOM BIJ VAN MOSSEL
“‘We heten u allen graag van harte welkom bij Van Mossel tijdens de Open Huis Actieweken”, besluit De Keijzer. “Maak kennis met onze nieuwe locaties, personeelsleden, modellen en vele voordelen. Graag tot ziens.”


Bij de foto
: v.l.n.r. Dennis van Schaick, Juul Urbanus, Luc Neve en Roderick Baert heten u van harte welkom in de nieuwe Opel-locatie in Terneuzen.

Open Huis Actieweken bij Van Mossel in Terneuzen en Hulst

09-06-2021 Opening showroom Opel, werkplaatsvoordeel en introductie nieuwe modellen!

AutoZeeland test de Range Rover Sport P400e HSE Dynamic

31-05-2021 “Stoere, dynamische en Hybrid”

Mobiliteit & Transport van het Goese Lyceum schaft Renault Twizzy aan

24-05-2021 De afdeling Mobiliteit & Transport is de kweekvijver voor o.a....

Deel 2 van de AutoZeelandtest van de Opel Mokka

17-05-2021 “Visionair dubbelpak”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid