Eerste paal voor nieuwbouw Auto Ventura

De trotse ouders en grootouders van Daan Zwartepoorte stonden versteld dat hij zo’n zware heipaal met gemak de grond inkreeg!

Tekst en foto’s: Rob Strating 

Op maandag 28 september jl. vond er ondanks de druilerige regen een feestje plaats aan de Marquesweg in Poel II in Goes: De bijna vijfjarige Daan Zwartepoorte mocht als zoon van directeur Rob Zwartepoorte de eerste paal slaan van het nieuwe autobedrijf!

Auto Ventura bestaat al 26 jaar en is een begrip in Zeeland, begonnen met alleen Land Rover, inmiddels ook al jaren is Jaguar daaraan toegevoegd. Het bedrijf bevindt zich nu nog aan de Amundsenweg 29a, maar dat betreffende pand is ook aan de nieuwe eigenaar, BMW-en MINI-dealer Renova, verkocht.

Rob Zwartepoorte: “We hebben daarom uitgekeken naar een geschikte locatie om ons nieuwe bedrijf te gaan bouwen en hebben die gevonden op de Autoboulevard aan de Marquesweg in Poel II (A58), precies tussen Van Mossel OPC en Delmeco in.
RoosRos architecten hebben het pand ontworpen en Hoondert Staalbouw is gestart met de bouwactiviteiten. De planning is dat we begin volgend jaar kunnen verhuizen.”

Nieuwe activiteiten
Rob Zwartepoorte vertelt enthousiast verder: “Naast de sales, reparatie en onderhoud van de bestaande merken Land Rover, Range Rover en Jaguar, voegen we ook Auto Vlietman toe, momenteel gevestigd aan de Scottweg 45 in Goes.
We gaan ons toeleggen op de verkoop van jong gebruikte auto’s van premiummerken.
Bovendien gaan we tot slot de aftersales van het bekende Duitse sportwagenmerk Porsche verzorgen voor de Zeeuwse clientèle.”

Op deze site houden we u op de hoogte van de voortgang van de bouw en alle activiteiten van Auto Ventura.

AutoZeelandtest van de Volkswagen ID3 Plus 1ST

27-10-2020 “Elektrische revolutie”

Thieu van Dorst levert eerste elektrische MAN eTGE aan Zeeuwse bibliotheek

19-10-2020 De Zeeuwse bibliotheek zorgt voor het transport van de boeken tussen de...

Nieuwe Suzuki Across

14-10-2020 Een robuuste, ruime en sportieve SUV. Met geavanceerd Plug-in Hybride...

Publiekspresentatie van de nieuwe Škoda Enyaq iV bij Auto Poppe

12-10-2020 Recharge Life”

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid