Garage Casteels

Adres gegevens

Australieweg 20
4561 PD Hulst
T: 0114-316203
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Bekijk ons volledige aanbod

Garage Casteels is al jaren een vertrouwd adres in de gemeente Hulst. In ons bedrijf bieden wij onze klanten kwaliteit, betrouwbaarheid, en service volgens BOVAG standaardbepalingen. Ons specialisme is gericht op het merk Mercedes-Benz, waarvan wij al vele jaren de nodige kennis en ervaring in huis hebben.

Door het in huis hebben van Star Diagnosis Mercedes-Benz apparatuur (orgineel ontworpen door Mercedes - Benz), kunnen wij snel een diagnose stellen.

Service Werkplaats & Schadeherstel
Ook na de aankoop houdt de zorg voor uw auto niet op! Onze monteurs zijn speciaal opgeleid  en werken met de modernste  apparatuur. Het gebruik van originele onderdelen verzekert u van een kwalitatief hoogwaardig onderhoud. Het verdient aanbeveling om voor een bezoek aan de Service Werkplaats eerst een telefonische afspraak te maken, het voorkomt u ongemak en onnodige wachttijden.

Zichtbaar en onzichtbaar schadeherstel
Garage Casteels beschikt over de kennis en apparatuur om uw auto te herstellen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De reparaties worden volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd met gebruik van originele onderdelen. Niet alleen de zichtbare schade wordt gerepareerd, maar vooral ook de onzichtbare. Denk aan de werking van airbags, gordelspanners, de staat van de kreukelzones en de wielophanging. Het zijn juist deze zaken die ervoor zorgen dat uw automobiel een betrouwbare en veilige auto blijft.

Openingstijden Service afdelingen
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur  zaterdag van 08.30 – 12.00 uur.

Garage Casteels Accessoires
Wilt u uw auto een persoonlijk accent geven, dan bieden originele accessoires voldoende mogelijkheden. Op maat gemaakt voor ieders smaak en levensstijl. Misschien zoekt u een veilig kinderzitje, een DVD Entertainment Systeem, rubbermatten, spatschermen, achterbankbescherming of een design bagagecontainer? Hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze afdeling Verkoop Onderdelen biedt u een ruime sortering. De voorraad is dan ook optimaal afgestemd op de vraag van de klant.  

Onderdelen Mercedes-Benz
Originele Mercedes-Benz onderdelen staan garant voor topkwaliteit, voor beproefde en geteste veiligheid, en zijn uitsluitend vervaardigd voor producten van Mercedes-Benz. Een goed geolied logistiek systeem en ons wereldwijde servicenetwerk zorgen er ook voor dat bijna alle originele Mercedes-Benz onderdelen uit voorraad leverbaar zijn en meestal binnen een dag kunnen worden geleverd.


Beoordelingen

Garage Casteels wordt gewaardeerd met een 8.8

8.8

3 keer beoordeeld

Beoordelen
Uitstraling
8.3
8.3
Service
9.3
9.3
Deskundigheid
9.0
9.0
Prijs/ kwaliteit
8.0
8.0
Klantgerichtheid
9.0
9.0
Aanbeveling
9.3
9.3

Reacties

In October 2015 een mercedes cla200 gekocht uitstekend geholpen zeer goede service.

8.7
8.7

AutoZeelandtest van de Dacia Sandero Stepway BiFuel

08-04-2021 Renault uit Roemenië?

AutoZeelandtest van de Toyota GR (Gazoo Racing) Supra

06-04-2021 “Als een phoenix uit de as”

AutoZeelandtest van de Mercedes-Benz eSprinter FWD bestelwagen

01-04-2021 “Duurzaam bestellen”

Nieuwe Toyota Yaris voor Peter van de Wege

19-03-2021 Het eindresultaat mag er wezen !

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid