Actie

600_cashback1280x480.gif

€ 1.250,00 Cashback of Smartphone ter waarde van € 1.250,00

 

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Maak dan via AutoZeeland kans op € 1.250,- cashback of een smartphone ter waarde van € 1.250,00.

Bij iedere auto op de website AutoZeeland.nl heb je een formulier wat correspondeert tussen de website AutoZeeland en het autobedrijf.
Door het invullen van het formulier komt er een reactie terecht bij het autobedrijf, er zijn in het formulier meerdere keuzes zo kan je ook de waarde van je auto laten bepalen of een proefrit plannen in jouw droomauto.

BEKIJK HIER JE JOUW DROOMAUTO

 • Een auto aangekocht door een aanvraag op AutoZeeland
  Heb jij je droomauto gevonden via AutoZeeland.nl in de periode 15-10-2020 tot en met 31-01-2021 en heb je het formulier ingevuld op de website AutoZeeland.nl en krijg jij het bericht dat je de winnaar van de actie bent. Dan heb je de keuze uit € 1.250,00 Cashback of een Smartphone ter waarde van € 1250,00.

 • Wel een aanvraag gedaan via AutoZeeland maar nog geen auto gekocht
  Heb jij je droomauto nog niet gekocht, maar in de periode van 15-10-2020 tot en met 31-01-2021 wel een formulier verzonden via AutoZeeland.nl en krijg jij het bericht dat je de winnaar bent. Dan krijg jij een Smartphone ter waarde van € 1.250,00.
   

Ben jij toe aan een nieuwe auto of wil je de waarde van je huidige auto weten? Vul het formulier in op AutoZeeland.nl en maak tot en met 31-1-2021 kans op € 1.250,00 Cashback of een Smartphone ter waarde van € 1.250,00! 

 • Heb je een auto op het oog via AutoZeeland? Doe dan vandaag nog een aanvraag via onze site, deze komt rechtstreeks bij het autobedrijf in kwestie terecht.
 • Twijfel je tussen meerdere modellen, geen enkel probleem. Je mag meerdere aanvragen doen via onze site.
 • Uiteraard vinden wij het leuk om van je te horen, dus je mag ons altijd laten weten hoe je ervaring met het autobedrijf is geweest en hoe de auto bevalt, dit is echter geen verplichting voor de actie.
 • De actie loopt tot en met 31 januari 2021 en op 1 februari 2021 maken wij de winnaar bekend. We nemen persoonlijk contact met de winnaar op en geven uiteraard ook een seintje via onze Social Media kanalen.
 • Formulier / aanvraag moet compleet worden ingevuld en dient een e-mailadres of telefoonnummer te bevatten dat ook daadwerkelijk in gebruik is. De gegevens van de ingevulde formulieren worden door ons opgeslagen tot de actie is afgelopen op 1 februari 2021, wanneer de actie is afgelopen verwijderen wij alle data. Dit wordt dus niet voor marketingdoeleinden gebruikt.’
 • AutoZeeland zal door middel van loting een winnaar kiezen. Er kunnen aan deze actie geen rechten worden ontleend. AutoZeeland heeft het recht om de actie op ieder moment te stoppen of te wijzigen.
 • AutoZeeland ontleend zich het recht om contact op te nemen met de autobedrijven om te controleren of de auto daadwerkelijk is aangekocht en om zo fraude te voorkomen.
 • Geen correspondentie over de uitslag mogelijk
 • ‘Win je de Smartphone omdat je nog geen auto hebt aangekocht bij het autobedrijf waarbij je de aanvraag hebt gedaan, dan is deze niet inwisselbaar voor geld.’

BEKIJK HIER JE JOUW DROOMAUTO
 

AutoZeeland is dé autosite van Zeeland. Met het grootste aanbod uit de regio en de mogelijkheid direct contact op te nemen met het autobedrijf in kwestie, heb je bij ons de meeste kans van slagen. Geen tussenpersonen, geen extra telefoontjes. What you see is what you get! Een groot aanbod nieuwe en tweedehands auto’s verzameld op 1 platform. Bezoek AutoZeeland.nl direct!

Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid